Begin bij de basis,
ook wel Aleph

even voorstellen…

 

Aleph Communicatie is jong bedrijf met passie voor de digitale wereld voorzien wij klanten van video tot website tot drukwerk van onder andere visitekaartjes en andere reclame uitingen. We proberen elke dag te vernieuwen en te leren, we kijken naar de nieuwste tchnieken om onze klanten te helpen. Vernieuwen zit in ons DNA en door vernieuwing kun je delen en waardoor je kunt vermenigvulden. 

Als webdeveloper en designen is Joran Hersevoort actief geweest bij verschillende bedrijven in Zwolle na ruim 8 jaar ervaring. in die 8 jaar is de wereld steeds digitaler geworden en heb ik kunnen zien dat steeds meer de grens wordt verlegd niet meer op het bouwen van website maar hoe zet je een brand op dit kan heel goed met video heb ik gezien daarom ben ik gestart om meer te betekenis voor de kleine ondernemer. 

Wat betekend Aleph 

Aleph is de Engelse schrijfwijze voor Alef dit is Hebreeuws voor begin. Beter bekend is Alfa en Omega dit exact hetzelfde alleen vanuit het hebreeuws. Wij willen starten bij het begin en vanuit daar tot betekenis zijn voor onze klanten en dat wij hun passie kunnen laten uitgroeien tot iets waardevols voor hun zelf en voor anderen die zij weer bedienen. Veel reclamebureaus zijn eigenlijk gericht op winst maken, we gaan niet voor de financiële winst omdat wij vanuit de bijbel hebben geleerd “je hebt het om niet gekregen” en je kunt geen geld je graf innemen maar we kunnen wel jouw helpen jouw passie te verbeteren en dat is een persoonlijke relatie die je dan aan gaat die vast komt te staan

 Neem dan vrijblijvend contact op!