jouw bedrijf online aandacht geven 

 

digitalisering begint bij aleph

Aleph Communicatie is ontstaan vanuit de vraag om online betekenis te geven aan bedrijf.
Doordat wij veel ervaring hebben in de ICT branch weten we dat er veel miscommunicatie is. Miscommunicatie is vaak te zien doordat klanten iets anders bedoelen en verwachten, Wij streven er na om 100% de verwachting en eind resultaat gelijk te krijgen waardoor het geld en tijd schild 

Daarom beginnen wij te kijken naar de vraag en behoefde van de klant en kijken we wat de beste oplossing is. Dit scheelt veel geld en tijd waardoor je goedkoper uit bent en meer tevreden kunt zijn.

Webdesign & Development

Wij helpen jouw met een passende oplossing voor jouw website of het nou gaat om programmeer werk of om een WordPress website. een goede website heeft een goed design als begin nodig om vanuit daar meer omzet te draaien.

Social media integratie

Heeft jouw bedrijf al een online “visitekaartje”? tegenwoordig is Social media 1 van de kanalen om klanten te behouden of te werven door jouw product of dienst aan te bieden. 

Webshop & Ecommerce

ben je op zoek naar hoe je online kunt verkopen of heb je een nieuwe webshop nodig wij helpen je niet alleen met het bouwen er van we kijken ook of jouwe website winstgevend kan zijn en hoe we dat het beste kunnen bereiken

Webdesign & development

Wij helpen Jouw business te versterken
door zorg te dragen voor jou website of e-commerce

We kunnen wel met allerlei termen om de oren slingeren zoals front-end development of HTML. dit klinkt misschien stoer of hip maar helpt jouw niet verder. doordat wij de termen uit handennemen kun jij je focussen op jouw business en groeien en zorgen wij er voor dat jouw online omgeving met je mee kan groeien. dit kunnen wij op verschillenden manieren voour jou doen.

ben je toch nieuwsgierig hoe wij dit doen? veel van onze klanten kunnen wij eenvoudig helpen met een wordpress website of webshop. Maar wij gaan verder door mensnen te helpen met een eigen omgeving. hiervoor gebruiken wij HTML CSS JavaScript en PHP framework Laravel

Social media integratie

van hulp met opzetten van social media tot webshop integratie

Hoe zet je socials op?

Er zijn veel marketiers die zich bezig houden hoe je met social media je dingen verkopen maar zei vertellen je vaak niet hoe je dit moet opzetten.

Wij helpen jouw graag met de eerste stappen met het opzetten van jouw social kanalen en kunnen jouw voorzien van mockups zodat je makkelijker en sneller je doelgroep kan bedienen.

storie’s  

Wil je meer weten over de online wereld lees onze storie’s

Wat kan je met Social media

Wat kan je met Social media

Welke socials ken jij? de dag kunnen we heel veel met Social media, van handelen tot laten zien waar we mee bezig zijn. Er zijn veel social media welke socials ken jij? hieronder een lijstje  Facebook Twitter  Instagram Google Plus Youtube Snapchat  Tiktok Pinterest...

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuw storie’s 

Wil je de laatste tips schrijf je dan in 

Onze Web Cases

Met Jezus wandelen

Van Website development tot social hulp. wij ontzorgen deze stichting zodat zei muziek kunnen maken en kunnen focussen om Het woord van Jezus te verspreiden.

De Snelprinter

De Camera winkel van Emmen, waar wij betekenis geven en onderhouden aan de website. verder hebben we een drone video gemaakt voor social media

Praktijk Heemstra

Wij hebben de website mogen vernieuwen, Dit hebben we in 1 week gedaan en hierbij ook nog extra drone shots en fotos mogen maken.

Stichting Brood & Leven

Wij hebben de online en offline Visitekaartje mogen maken en hun getekende logo mogen omzetten tot een digitaal logo. Zei helpen ook mensen die het echt hard nodig hebben!

 Neem dan vrijblijvend
contact op!